CADEAU  TIP !  Roofvogel workshop: Falconry Experience Day

Home Contact Stage Voor de meest leuke informatie surf naar Roofvogel Workshop

       

Up
Overlastbestrijding
Maatwerk
Valkerij Manege
De Valkerij
Links

Valkerij Diensten
 
Foto Dim Geelhoed: Nina Markx met Saker valk
        OVERLASTBESTRIJDING

Overlast van vogels en konijnen is niet alleen schadelijk voor gebouwen, gewassen, producten en gezondheid, het heeft ook invloed op uw imago. 

Birds@Work bestrijdt op een ecologisch verantwoorde manier de overlast en herstelt zo de verzorgde uitstraling van uw bedrijf.

De firma beschikt over 11 beroepsvalkeniers die verspreid over Nederland en BelgiŽ wonen. Hierdoor beperken we de reistijd en is er altijd een valkenier bij u in de buurt beschikbaar.

 
            
          WORKSHOP VALKENIER

Wilt u ook eens oog in oog staan met een roofvogel? Tijdens onze workshops maakt u kennis met de vele facetten van de valkerij.

 
          VALKERIJ VLIEGDEMONSTRATIES

Birds@Work toont de vrije vlucht van roofvogels voor het publiek. Met verschillende soorten getrainde roofvogels laten wij zien hoe ze observeren, jagen en in de professionele valkerij gebruikt worden.Havik

 
          BEDRIJFSDAGEN

Organiseert u een bedrijfsdag? Maak een van de elementen dan een roofvogelworkshop.  Alle thema's van de dag komen aan bod: samenwerking, geduld, vertrouwen en beloning. In het samenspel tussen vogel en valkenier zijn ze net zo belangrijk als in uw bedrijf. Daarnaast is het tijdens zo'n intensieve dag voor iedereen een welkome afwisseling van ontspanning en inspanning. 

 
 
          VALKERIJ CURSUS
 
          Heb ik een valkeniersakte nodig om te valkenieren?
 
          
          EDUCATIE

Birds@Work organiseert inleidingen en presentaties voor verenigingen en scholen. Maak kennis met de verrassende wereld van de roofvogels, hun jachtmethodes en de geschiedenis van de valkerij.

 
          MAATWERK

Maatwerk spreekt voor zich. Iedere klant voor wie wij werken is anders. Wilt u weten wat Birds@Work voor u kan betekenen? Bel ons dan gerust.

 

Terug naar boven...
Terug naar boven...